CrowPi2 ile tanışın: STEAM öğrenimi ve hızlı prototipleme için hepsi bir arada taşınabilir Raspberry Pi dizüstü bilgisayar



STEAM (Bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik) eğitimi söz konusu olduğunda, Raspberry Pi belki de her yaş ve beceri seviyesi için en uygun fiyatlı, güçlü ve çok yönlü öğrenme aracıdır. Bu küçük bilgisayarın çok yönlülüğü, sensörlerin ve elektromekanik bileşenlerin doğrudan bağlantısını sunan ve böylece kullanıcıların gömülü donanımı ve programlamayı çok basit ve ilgi çekici bir şekilde öğrenmesine olanak tanıyan inanılmaz ara bağlantı özelliğinden gelir. Raspberry Pi, 2012'de ilk çıktığından beri, öğrenmeyi, bilgisayar programlama bilincini geliştirmek ve bilgisayar yeteneklerini eğitimin birden çok alanına genişletmek için sınıftaki öğretmenlerin en maceralı aracı olmuştur.
Öğrenmenin en iyi yolu Raspberry Pi projeler yaparak. Raspberry Pi için hem programlama hem de donanım ihtiyaçlarını karşılamak için piyasada tonlarca başlangıç ​​kiti bulunmaktadır. Elecrow's, Raspberry Pi bilgisayarının gücünü bir dizi sensör, ekran ve yazılım uygulaması ile kolay öğrenme ve hızlı prototipleme için uygun bir taşınabilir dizüstü bilgisayar biçiminde birleştiren benzersiz bir geliştirme platformu olan en son CrowPi2 için bir başlangıç ​​kampanyasını duyurdu. .
CrowPi2: Raspberry Pi tabanlı hepsi bir arada dizüstü bilgisayar ve prototipleme cihazı CrowPi2'nin giriş fiyatlandırması ve yerleşik özellikleri hakkında daha fazla ayrıntı için Kickstarter sayfasını ziyaret edin. İlgili Mesajlar Ahududu Pi.

Yorumlar