Şimdi Epic'te ücretsiz olan bağımsız bir DLC ile bir sonraki Borderlands oyununa hazırlanın



Borderlands, kendine has mizah anlayışıyla tanınan bir dizi. Ancak ana oyunlar kadar alaycı ve aptalca, DLC, uzay zombileriyle başlayıp giderek daha tuhaf hale gelerek bir çentik alıyor. 2012'deki Borderlands 2'nin son ve en kapsamlı DLC'si olan Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, şimdi bağımsız bir oyun olarak satılıyor.
Ve önümüzdeki birkaç gün boyunca Epic'ten ücretsiz olarak alabilirsiniz. Oyun Mağazası. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, Borderlands 2'den (diğerlerinin yanı sıra Horizon: Zero Dawn'da baş karakter Aloy'u da oynayan Ashly Burch tarafından ustaca seslendirilen) ağzı bozuk bir yan karakter olan başlık arasını canlandırıyor. Ana oyunda bir arkadaşının ölümünün ardından yaşadığı kederi işlemek için mücadele ederken, oyuncuları, daha önce oyun oynayan herkesin aşina olacağı bir kalem-kağıt rol yapma oyunu olan Bunkers & Badasses'in bir oturumuna katılmaya davet ediyor. D20.
Aksiyon daha sonra, Tina'nın anlattığı gibi bir fantezi anlatısından geçen oyuncularla birlikte evren içi RPG'ye geçer. Oynanış, normal Borderlands ile aşağı yukarı aynıdır - büyük ortamlarda dolaşın, hareket eden her şeyi çekin, mümkünse bazı ortak arkadaşlarınızı getirin - ancak bu, fantezi filmlerine ve video oyunlarına genişletilmiş bir riff. DLC'nin hikayesi, ana oyuna yapılan geri çağrılarla doludur ve karakterler, daha az incelenen bazı düşük noktaları ile anlaşırken, bazı şaşırtıcı derecede dokunaklı anlar vardır.
Borderlands 2 hikayesini oynamış olmak gerekli değildir. tadını çıkarmak için, ama şiddetle tavsiye edilir. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, 2022 Mart'ında çıkacak olan bir sonraki tam uzunluktaki Borderlands oyunu Tiny Tina's Wonderlands için açık bir ilham kaynağı. aynı fikir.
2K, insanları bunun için heyecanlandırmak için Dragon Keep'i PC, Xbox ve PlayStation'da bağımsız bir oyun olarak piyasaya sürüyor. Oyuncuların oynamak için daha önce herhangi bir Borderlands oyununa sahip olmaları gerekmez. Konsollarda ve Steam'de oyun 10 dolardır, ancak PC'de Epic Games Store'a geçerseniz, şimdi ile 16 Kasım arasında hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.
Not: Makalelerimizdeki linklere tıkladıktan sonra bir şey satın aldığınızda küçük bir komisyon kazanabiliriz. Daha fazla ayrıntı için bağlı kuruluş bağlantı politikamızı okuyun. Michael, kabul ettiğinden daha uzun süredir masaüstü bilgisayarlar kurup ince ayar yapan eski bir grafik tasarımcıdır.
İlgi alanları arasında halk müziği, futbol, ​​bilimkurgu ve salsa verde vardır, belirli bir sıra olmadan..

hello world

Yorumlar