Ekran kartı fiyatları sizi aşağı mı çekiyor? Bu ultra geniş oyun monitörü çok daha iyi bir değer



Daha akıcı bir oyun arıyorsanız ancak bir grafik kartına çok fazla para harcamak istemiyorsanız, monitörünüzü yükseltmekten oldukça iyi bir değer elde edebilirsiniz. Walmart şu anda 249 $ karşılığında bir Samsung 34 inç, 3440 x 1440 oyun monitörü satıyor. Bu, orijinal satış fiyatından 30 ABD doları indirimdir.
Bununla birlikte, perakendeci bu fiyatın reklamını yapmamaktadır, bu nedenle, bunu elde etmek için ürünü sepetinize eklemeniz gerekir. Bu harika görünümlü bir monitör. Kavisli değildir, ancak süper geniştir ve 21:9 görüntüleme oranına sahiptir.
Bu, çok fazla görüntüleme alanı demektir. 3440 x 1440 çözünürlük, 1080p bir monitörün yaklaşık 2,4 katı piksel yoğunluğu sunar.
Samsung, iki farklı kaynaktan gelen girişi yan yana görüntüleyebilen işlevsellik ekledi. Ayrıca, o Word belgesi veya PowerPoint sunumu üzerinde çalışırken bir video izlemenizi sağlayan bir resim içinde resim modu da vardır. Samsung aynı zamanda oyun dostu bir monitördür.
Maksimum 75Hz yenileme hızına ve tereyağlı akıcı oyun görselleri için AMD'nin FreeSync'ine sahiptir. Bağlantı noktaları için iki HDMI ve bir DisplayPort alırsınız. Ayrıca 4 milisaniye yanıt süresine sahiptir.
Bu oyuncular için harika bir monitör. 1440p, GPU fiyatlarının normalleşmesini beklerken grafik kartınızdan daha iyi görseller çıkarmak için harika bir çözünürlük. [Bugünün fırsatı: Walmart'ta 249$'a Samsung LS34J552WQNXZA.
] Not: Makalelerimizdeki linklere tıkladıktan sonra bir şey satın aldığınızda küçük bir komisyon kazanabiliriz. Daha fazla ayrıntı için bağlı kuruluş bağlantı politikamızı okuyun. Ian, İsrail'de yaşayan ve sevmediği bir teknoloji konusuyla hiç karşılaşmamış bağımsız bir yazardır.
Öncelikle Windows, PC ve oyun donanımı, video ve müzik akışı hizmetleri, sosyal ağlar ve tarayıcıları kapsar. Haberleri yayınlamadığı zamanlarda PC kullanıcıları için nasıl yapılır ipuçları üzerinde çalışıyor veya eGPU kurulumunu ayarlıyor..

hello world

Yorumlar