110 $ karşılığında bu TP-Link ağ yönlendirici üçlüsü ile evinizi Wi-Fi ile örtün



Evde ağ oluşturmaya başlamak istiyorsanız, bugün Amazon'daki bu tatlı anlaşmaya göz atmalısınız. Çevrimiçi perakendeci, TP-Link Deco S4 AC1200 ağ sistemi üçlü paketini 110 dolara satıyor. Bu, liste fiyatından 40 ABD doları indirim.
Ağ sistemleriyle ilgili en güzel şey, bir evi Wi-Fi bağlantısıyla örtmeleridir. Başka bir deyişle, hepsi tek bir ağdır. Bu, telefonunuzu her üst kata çıkardığınızda yönlendiriciniz ile o 5 yaşındaki genişletici arasında geçiş yapmanıza gerek olmadığı anlamına gelir.
TP-Link, bu sistemin 5.500 fit kareye kadar veya tipik üç ila beş yatak odalı bir evi kapsadığını iddia ediyor. Ailenizin cihazlarını ve tüm akıllı ev donanımlarınızı oldukça iyi bir şekilde barındırması gereken aynı anda 100 cihaza kadar çalışabilir. Deco S4, çift bantlı bir 802.
11ac sistemidir. Kullanmak isterseniz, sistem ağ performansını iyileştirmek için kablolu bir Ethernet ana taşıyıcı seçeneğine sahiptir. Şirket ayrıca, ebeveyn denetimlerini etkinleştirme gibi sesli komutlarla ağı kontrol etmenizi sağlayan Alexa entegrasyonunu da ekledi.
Mesh ağına girmenin daha ucuz bir yolunu istiyorsanız, Deco S4 üçlü paketi dikkate almaya değer. [Bugünün fırsatı: Amazon'da 110 $ karşılığında TP-Link Deco S4 üçlü paket.] Not: Makalelerimizdeki bağlantılara tıkladıktan sonra bir şey satın aldığınızda küçük bir komisyon kazanabiliriz.
Daha fazla ayrıntı için bağlı kuruluş bağlantı politikamızı okuyun. Ian, sevmediği bir teknoloji konusuyla hiç karşılaşmamış, İsrail merkezli bağımsız bir yazardır. Öncelikle Windows, PC ve oyun donanımı, video ve müzik akışı hizmetleri, sosyal ağlar ve tarayıcıları kapsar.
Haberleri kapsamadığı zamanlarda, PC kullanıcıları için nasıl yapılır ipuçları üzerinde çalışıyor veya eGPU kurulumunu ayarlıyor..

hello world

Yorumlar