Best Buy, bu Perşembe Nvidia RTX 30 serisi GPU'ları satacak



Sorun yaratan GPU sıkıntısı sırasında boşuna bir grafik kartı arıyorsanız, yarın bir tane almak için en iyi şansınız olabilir. Best Buy, Perşembe sabahı belirli mağazalarda GeForce RTX 30 serisi grafik kartı satacağını duyurdu. Şirket Pazartesi günü yaptığı duyuruda, "Nvidia GeForce RTX 30 Serisi grafik kartları 26 Ağustos Perşembe günü yalnızca belirli mağazalarda sınırlı sayıda satışa sunulacak," dedi.
"Katılımcı mağazalardaki Mavi Gömlekliler biletleri saat 7'de dağıtmaya başlayacak" O sabah yerel saatle :30.
Sırayla her müşteriye bir bilet dağıtacağız. Bilet alırsanız, yerel saatle sabah 8'den itibaren mağaza içinde bir grafik kartı satın alma fırsatınız garanti edilecektir." Promosyon sayfası, donanımın stokta olduğu yerel mağazaları bulmanızı sağlayan bir arama işlevi de içerir. Aksiyona katılmak istiyorsanız kamp yapmayı düşünebilirsiniz ve satın almaların müşteri başına bir adetle sınırlı olduğunu unutmayın, bu nedenle arkadaşlarınız yeni bir grafik kartı kazanmak istiyorlarsa sizinle kamp yapmak zorunda kalacaklar.
GPU'ları internette bulmak imkansızdı ve satışa çıktıklarında inanılmaz yüksek fiyatlara satılıyorlar ve Newegg gibi perakendeciler yüksek maliyetlerle pahalı donanım paketleri satın almanızı gerektiriyor. Yalnızca bir grafik kartı isteyebilirsiniz, ancak genellikle aynı anda ucuz bir anakart veya güç kaynağı için ödeme yapmanız gerekir ve Gamers Nexus'un patlayan Gigabyte güç kaynaklarıyla ilgili araştırmasının gösterdiği gibi, bu paket kalitesi her zaman yüksek değildir. Bu Best Buy mağaza içi indirim, bu iğrenç paketleri ortadan kaldırarak yalnızca ilgilendiğiniz GPU'yu yakalamanıza olanak tanır.
Bununla birlikte, bu mağaza içi RTX satışları için botlarla savaşmayacak olsanız da diğer oyuncularla ve belki de hırslı yüzücülerle dirsek teması kurmanız gerekiyor; bu nedenle, Perşembe günü saat 07:30'dan önce sıranızı talep etmenizi öneririz.
Parmaklar geçti. Bir yer kapacak kadar şanslıysanız, istediğiniz modelin hazır olduğunu umarız. Editörün notu: Bu yayını, en son Best Buy hisse senedi düşüşüyle ​​ilgili bilgilerle güncelledik.
Not: Makalelerimizdeki linklere tıkladıktan sonra bir şey satın aldığınızda küçük bir komisyon kazanabiliriz. Daha fazla ayrıntı için bağlı kuruluş bağlantı politikamızı okuyun..

hello world

Yorumlar