Microsoft, Microsoft Edge için harika bir Xbox uzantısı sunuyor: Xbox Yeni Sekmesi



Microsoft, Microsoft Edge için evden çalışma ve en sevdiğiniz oyun akışlarına göz atma arasındaki çizgileri bulanıklaştıran yeni bir Xbox uzantısı yayınladı. Ve hey, web tarayıcınızın biraz eğlenemeyeceğini kim söylüyor? Yeni Microsoft Edge için yeni Xbox Yeni Sekme uzantısı, dördüncü seçenek eklemek için ilham verici ve bilgilendirici yeni sekme ekranlarından oluşan Edge'in düzen şemalarını değiştiriyor: popüler Xbox oyunlarından sahneler ve sanat ve popüler oyun akışlarına hızlı bağlantılar. (Tuhaf bir şekilde, gösterilen tüm özellikli akışlar Twitch'e bağlı, ancak Microsoft’un kendi Mikser hizmetine de özel bir kısayol var.
) Microsoft, yeni uzantıyı ziyaret ettiğimiz bir Microsoft Ödüller sayfasında tanıtsa da, uzantılar sayfasına göre uzantı yaşam döngüsünde hala çok erken: sürüm 0.0.0.
5. (İlgili bir sürüm, Chrome Web Mağazası'nda 0.0 sürümündedir.
0.8.) Mark Hachman / IDG Microsoft Edge için Xbox Game Pass içeriğini gösteren alternatif bir Xbox New Tab uzantısı görünümü.
Xbox uzantısını kullanarak yeni bir sekme açtığınızda, sekmenin arka planı olarak sol üst köşedeki küçük bir menüden yapılandırılabilen devasa, oyundan ilham alan bir grafik görürsünüz. Bu menü, popüler Xbox oyunlarından (Age of Empires 2, Gears 5, Forza Horizon 4 ve Sea of ​​Thieves), sadece birkaçını adlandırarak, her birinden birkaç arka plan grafiği seçeneğine adım atma imkanı sunar. Sayfanın üstünde Bing ile çalışan büyük bir arama kutusu görünür. Arama kutusunun altına Microsoft, oyuna özgü içeriğe bağlantılar ekledi. Gears 5 seçeneği yapılandırıldığında Gears5.com, Gears of War Twitter yayını ve Facebook sayfalarında kısayollar, ayrıca YouTube, Twitch ve Mixer'da özel Gears kanalları vardı.
(Gördüğümüz tanıtım tanıtımı, Microsoft'un Game Pass hizmetine de doğrudan bir bağlantı olurdu, ancak Microsoft bu bilgileri hatalı bir şekilde yayınladı veya şu anda yayında değil.) Bununla birlikte, daha ilginç olan, şu anda sayfanın altında görünen oyunu içeren canlı akışların küçük resimleri. Orada, kullanıcılar şu anda oyunu içeren canlı içeriğe dalabilirler.
Mark Hachman / IDG Microsoft’un Xbox New Tab uzantısı için izinler ekranı. Edge uzantısına eklenen izinler biraz korkutucu olacak kadar geniştir, ancak nispeten iyi görünmektedir. Örneğin, yukarıdaki ekran görüntüsünde görüntülenen “site erişimi” izinlerinde, Edge, Yeni Xbox Tab uzantısına “Bu uzantının ziyaret ettiğiniz web sitelerindeki tüm verilerinizi okumasına ve değiştirmesine izin ver” izni veriyor.
sekmesini kullanarak henüz bir açılır pencere bildirimi görmedim, ancak uzantıda bunu yapabileceğiniz belirtiliyor. İşte buradalar: Elbette, Edge için Yeni Xbox Sekmesi, Edge için ekleyebileceğiniz en verimli uzantı olmayabilir. Ancak yeni bir sekme açarken kısa bir dikkat dağınıklığı istiyorsanız (veya ihtiyacınız varsa), bu sadece bir şey olabilir. Not: Makalelerimizdeki bağlantıları tıkladıktan sonra bir şey satın aldığınızda, küçük bir komisyon kazanabiliriz. Daha fazla bilgi için satış ortağı bağlantı politikamızı okuyun ..

Yorumlar